Költségek
Mutatók
Névnap
Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.
Látogatók
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa54
mod_vvisit_counterTegnap57
mod_vvisit_counterEzen a héten214
mod_vvisit_counterMúlt héten150
mod_vvisit_counterEbben a hónapban772
mod_vvisit_counterMúlt hónapban733
mod_vvisit_counterŐsszesen189395

We have: 16 guests, 4 bots online
Your IP: 54.92.174.251
 , 
Today: márc. 23, 2018

E-learning

Mi is az e-learning?

A zárt rendszerű elektronikus távoktatást (e-learninget) korábban elsősorban a felsőoktatási és felnőttképzési, valamint vállalati képzések során alkalmazták széleskörűen. Mára az e-learning az információs technológiákban, a módszertanban, valamint a társadalom tagjainak egyéni informatikai tudásában bekövetkezett robbanásszerű fejlődésnek köszönhetően a fejlett világban széleskörűen elterjedt, általánosan alkalmazott képzési formává vált. Az e-learning rendszerű képzések elektronikus, digitális úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez egy internet eléréssel rendelkező számítógép segítségével lehet hozzáférni. A tartalmak egy informatikai rendszer, és az úgynevezett képzésmenedzsment rendszer (Learning Management System, röviden LMS) közvetítésével jutnak el a tanulók számítógépére, ahol csupán egy web böngészőre van szükség.
Az e-learning a legfejlettebb informatikai és oktatás módszertani technológiák hatékony alkalmazása a távoktatási folyamatban. Az e-learning rendszerű képzések során a tanuló önállóan, ellenőrzötten, szabályozottan a saját időbeosztása és képességei szerint haladhat előre a tanulási folyamatban, oly módon, hogy a képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kap a megszerzett tudásról és annak színvonaláról.

Az e-learning a közúti gépjárművezetők, valamint a közlekedési szakemberek kötelező elméleti képzésének vonatkozásában a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló előrehaladását a képzési programban, értékeli az ellenőrző kérdésekre adott válaszait, és eredményeit. A tanuló teljesítményének értékelése alapján végrehajtja továbbá a képzési program szerint lehetséges navigációs kéréseit, például egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el a tanuló, ha a megelőzőt már befejezte. A rendszer emellett ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét.

 
facebook


Látogass meg bennünket itt is!

Motoros kategóriák


Motoros kategóriák
2014.

BejelentkezésKeresés
Partnereink